Nedräkning

Nu är sista dagen på Ralph Lauren/Nordiska Kompaniet gjord för några månader och om fyra dagar är jag faktiskt London-bo! Hur sjukt?! Får både nypa mig i armen OCH dämpa nervositeten på samma gång, haha. Som tur är så är jag helt ledig fram tills jag åker och kan i lugn och ro packa, fixa med grejer och träffa alla vänner en ”sista” gång. Skönt att kunna förbereda sig i lugn & ro 🙂

Idag är jag extra glad för ikväll landar min älskade Fanny på Landvetters flygplats för några dagar hemma! Sååå bra tajming. Vi har inte setts sedan i början på november och då var det verkligen en kort visit. Längtar sååå mycket efter min bästa kompis och det är ju verkligen super att vi hinner ses innan jag flyttar iväg. Tills dess ska jag fixa runt här hemma, göra ärenden på stan och hänga med mina loved ones. Mysig måndag!

IMG_4114.JPG

2 reaktion på “Nedräkning

  1. Emely

    Så himla spännande! Förstår att du är galet nervös (hade jag också varit hehe) men det kommer säkert bli super bra. Stort lycka till! 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *