Helg

Dessa dagar! De går alldeles för snabbt. Om en vecka lyfter planet till London och jag har inte börjat packa. Tack snälla för era råd, som det ser ut nu så kommer lite foto+ramar, plädar och kuddar få följa med över pölen. Idag är min stora ”stämma av-allting” dag. Jag måste göra en plan för Horsemeup’s flöde nu i vår, fixa det sista inför tävlingen som avslutas nu på lördag, planera och fixa allting inför Göteborg Horse Show och dra av ett rejält mailrace både till svenskar och engelsmän… Dessutom sälja min sadel och min kamera. Funderar på det här med hästutrustning, är det något man ska sälja eller behålla..? Det är superfina saker som är synd att bara ha i en garderob – men samtidigt gör det så ont i hjärtat av bara tanken på att göra sig av med sådant som man aldrig vet när man kommer behöva ha igen. Nåja, en Pikeurfrack är det kanske lite sisådär med på användningsområdet MEN resten. Schabrak, lindor, ridbyxor och liknande. Jag är övertygad om att jag kommer ha häst igen och därför så drar jag mig för att sälja av sakerna. Det är dagens fundering….

Hörrni, hur många av er ska till Göteborg Horse Show om en månad? Det är ju över påskhelgen så jag tror att det kommer vara massa folk! Jag hoppas verkligen att jag ska kunna ta mig hem några dagar, jag bor ju väldigt nära till Scandinavium/Svenska Mässan och det är ju traditionernas tradition att hänga där.

Nu måste jag sätta igång med dagens todo. Ikväll är det dessutom NK Awards och jag har fått turen att få en klipptid precis innan! Just nu känns det väääldigt långt bort, jag har inte hunnit äta frukost än och har håret i världens största boll. Men det blir roligt ikväll!

Skärmavbild 2014-05-30 kl. 14.33.34

Som hjärtat värker av längtan när jag ser min fina Aithon. 

 

2 reaktion på “Helg

  1. Cornelia

    Behåll det mesta säger jag! När man köper ny häst är det ändå så mycket nytt man behöver så att då köpa upp en hel garderob åt sig själv plus basgrejer till hästen känns onödigt. Okej fracken kanske för antar att det dröjer tills du tävlar i frack igen och då kanske du vill uppdatera modellen men alla andra grejer hade jag behållt!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *