Måndagskväll

Hej vänner!

Den här helgen har gått i rasande fart. Igår fyllde min älskade kusin Erik 22 år så i lördags var vi ute och firade honom med ett stort gäng kompisar. Jag jobbade ju både igår och i lördags och efter att vi stängde igår åkte jag hem till Erik där släktmiddag och presentöppning väntade. Jag har känt mig lite kass i veckan (ni vet när man bara går och väntar på att man ska bli riktigt sjuk) så jag somnade supertidigt igår. Imorse väntade ett möte på Horsemeup innan jobb på NK så jag har varit igång hela dagen. Mår fortfarande rätt dåligt så jag ska gå och lägga mig tidigt och hoppas på att det försvinner tills imorgon. Har nämligen en hysteriskt rolig vecka framför mig som jag vill vara pigg för!

Tisdag och onsdag jobbar jag och på kvällarna ska jag träffa vänner ”en sista gång” innan jag åker. Torsdag ska jag bli vårfin i håret och på kvällen väntar NK Awards! Då samlas hela NK på Gothia Towers för en riktig festkväll med utmärkelser, middag och fest. Vi är ett himla härlig gäng på Ralph Laurens tre butiker i Göteborg så det ska bli riktigt roligt. På fredag ska jag först vara med en halvdag på Horsemeup och sedan på kvällen vankas det födelsedagsfirande. I helgen jobbar jag och jag räknar med en sista hamburgerkväll med mina Raffe-tjejer. Fy vad jag kommer sakna alla. Det börjar pirra i magen nu, ordentligt. Jag har ju också världens separationsångest så ni kan ju tänka er vilka blandade känslor jag har just nu. Packa måste jag också göra! Och boka hotell. Jag har turen att få med min mamma och morfar till London några dagar innan jag börjar skolan, hur lyxigt? Båda har varit i London flera gånger så det ska bli skönt med lite guidning! Nu måste jag sätta igång och strukturera upp för det, vi hörs imorgon!

Skärmavbild 2016-01-31 kl. 18.52.51

2 reaktion på “Måndagskväll

  1. Nicole

    Hej Ebba! Vad kul att du ska flytta till London! Har själv bott här och pluggar medicin på King’s College London i några år nu och trivs fantastiskt bra! Jag minns hur mycket tankeverksamhet som gick åt innan flytten med packning, olika sorters intyg/betyg/papper som skulle fixas, nervositet över att börja ett nytt liv osv! Det är SÅ pirrigt! Mitt råd med packningen – ta hellre med för lite än för mycket! Jag lovar, ALLT och lite till finns här! Om du är som de flesta så kommer du nog ha problem som det är med att få hem allt i en vända i och med den grymma shoppingen här 😉 Skulle det bli kris kris kris med att du glömt något superduper viktigt hemma i Sverige så tar det runt 2 dagar att få ett paket från Sverige, så värre än så blir det nog inte! Och, framförallt – med lite tur och jävlaranamma så löser sig det mesta toppenbra och jag hoppas innerligt att du får en toppentermin! Hör av dig om du har några frågor eller funderingar angående livet i London eller bara vill ha lite tips! Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *