Brogyllen

Godmorgon! Jag har precis kommit fram till NK och sitter och bloggar/jobbar innan vi öppnar. Jag kommer direkt från Brogyllens konditori där jag hade ett frukostmöte med två unga tjejer som gjorde ett gymnasiearbete om marknadsföring. Vi snackade sociala medier och hur vi jobbar på Horsemeup. Kul när ens arbete uppmärksammas!

Idag jobbar jag 10-19 och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag ska softa runt i min fina, nya tröja som jag fick skickad av gulliga Malin. Malin och jag jobbar tillsammans på Horse&Country och hon har gjort en egen tröjkollektion med superfina emojis på! Jag önskade mig en med en enhörning på och igår kom paketet. Hade helst velat jobba i den men tror inte att det är så approved by Raffe ;-).

Skärmavbild 2016-02-09 kl. 09.40.14

2 reaktion på “Brogyllen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *