Ny vecka

Alltså, vilken måndag att vakna upp till! Beyoncé släppte inatt att hon ska ha en världsturné under 2016 – gissa vem som kommer att hänga på biljettlåset den 15:e när biljetterna släpps?  Jag ;-). 

En helg har passerat och jag har jobbat. Jag jobbar varje dag nu fram tills nästa onsdag och sedan är det dags att börja packa väskorna inför London. Såå spännande och nu gör jag verkligen allt för att tiden ska gå fortare. Det är mycket som ska fixas innan med jobb, möten, boende, packning och allt annat som ska rulla här hemma medan jag är iväg. Därför ska kommande 30 minuter ägnas åt ett mailrace och sedan är det dags att promenera ner mot NK. Vi har fått så mycket nytt och fint i butiken så det är verkligen roligt att jobba där nu, det är massa färger och mönster och det blir man ju så glad av!

Hörrni, det blev ett kort inlägg men jag ville bara berätta att jag lever. Hoppas ni får en fin måndag!

Skärmavbild 2015-11-24 kl. 15.14.14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *