Lovely lunch

Igår gjorde jag en härlig lunch som jag måste tipsa er om! Väldigt enkelt, lättlagat och supergott! Jag älskar lax och äter det nästan 1 gång per dag, iallafall flera gånger i veckan. Idag ringlade jag lite sweet chili-sås över laxen innan den åkte in i ugnen och det blev sååååå gott! Jag äter alltid avokado till (det blir perfekt med konsistens och smakblandning hehe) och så hade jag lite paprika och nötter till. Lite salt på det och du har en lunch som både mättar, är nyttig och fullproppad med vitaminer!

Skärmavbild 2016-02-01 kl. 15.08.06

3 reaktion på “Lovely lunch

  1. annica lundblad

    Hej Ebba och tack för samtalet häromdagen. När det kommer till Lax tycker jag du skall prova att blanda sweet-chili sås med vitlök och cashewnötter och hälla över en laxfile som du bakar i ugnen – garanterat en favorit 🙂 Lycka till i Italien.

    Annica

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *