Milano calling

Idag ägnas hela dagen åt studier och åt att packa. Imorgon sätter jag mig nämligen på ett plan till Milano i Italien. Jag ska åka ner för att göra ett Entry Test på ett universitet där och passar då också på att vara där i några dagar innan för att turista och lära känna staden. Jag har aldrig varit i Milano innan så det ska bli riktigt spännande! Att packa är ingen favorit i mina ögon (förutom när det kommer till hästtävlingar hehe) men so far so good. Jag ska ju bara vara borta i  tre dagar så det är ganska lätt packning och jag har med mig sådant som jag lätt kan kombinera med annat. Jag brukar alltid lägga ut outfits på golvet och se vad som passar ihop, då är det lättare att koordinera helt enkelt 🙂

Hur mår ni idag? En typisk måndag? Här har det börjat snöa (!!!) igen så det är rätt skönt att ha en måndag inomhus. Snart är det dags för lunch, sedan studier igen och ikväll ska jag till gymmet och bränna av ett löp-pass. Härlig ledig dag! Nu: lurredags!

Skärmavbild 2016-02-01 kl. 14.01.58

2 reaktion på “Milano calling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *