Min helg

Såhär har min helg sett ut! Redan i torsdags åkte jag ner till min morfar som bor i Skåne. Hängde där, fick en bukett rosor (haha, dör så sött!) och myste runt. Tidigt på fredag morgon tog jag tåget till Kristianstad där jag började flytta ut allting. Som tur var gick det ganska fort så jag kunde spendera lite tid i ridhuset på Mosslunda, där duktiga Emelie Nyreröd var och tränade. Roligt att se fin ridning. Påväg hem till Göteborg plockade jag upp min bästa Nathalie för ett roligt dygn i Göteborg. Vi fikade, åt middag, gick på AW med världens härligaste tjejgäng och hade mysfrukost på lördagen. Tyvärr hade jag migrän en stor del av dagen igår så det blev en lugn lördag, men skönt det också. Min kusin kom över och så gick vi en långpromenad i Delsjön, det har varit så himla fint väder nu i helgen och då är det verkligen lyxigt att ha så nära till naturen. Idag har jag suttit och pluggat och förberett mig för nästkommande veckas spännande händelser. Berättar mer om det imorgon!

Ni har väl sett att vi på Horsemeup har en jätterolig talangtävling som pågår just nu? Den som vinner får bland annat åka till vår profilryttare Carl Hedin under en dag och får träna med sin egna häst – hur kul? Förutom att Carl är världens roligaste människa (och jätteduktig, såklart!) så står han på en fantastiskt vacker anläggning. Ni hittar tävlingen både på vår Instagramsida (@horsemeupse) och på Facebook!

Resten av kvällen spenderas i mysmode. Jag och min familj ska äta middag och så ska jag pilla iordning lite på rummet och städa lite. Ni vet, vika ner kläder, sortera sminknecessären, rensa handväskan och allmänt göra fint och mysigt. Kanske titta på en film och bara slappa. En skön söndagkväll med andra ord ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *