Fredagskänsla

Hallå godingar! Hur mår ni idag? Jag har vaknat upp med världens fredagskänsla i kroppen. Igår när jag kom hem från jobbet var jag sååå trött, men så fick jag plötsligt ett ryck och packade upp allting som legat i flyttlådor från Kristianstad, städade hemma, satte på ett gäng tvättar och höll på. Jag åker nämligen till Helsingborg idag efter jobbet för att sedan åka till Kristiandstad imorgon bitti (ska flytta ut det sista ur lägenheten osv) så det var riktigt gott att få saker gjort. Jag kommer hem på fredag eftermiddag och för första gången på vääääldigt länge har jag en helt ledig helg! Min kompis Nathalie hänger med upp till Göteborg från Skåne så vi ska ha ett mysigt dygn tillsammans, det blir grymt.

Det är mycket som står på agendan just nu, både inför London och inför en annan grej. Nästa tisdag åker jag söderut i Europa i flera dagar för denna spännande sak. Jag vågar inte säga så mycket mer just nu, men spännande blir det iallafall. Det kräver sitt fokus, minst sagt, och därför är mina dagar ganska monotona nu. Jobba, äta, sova, fokusera. Få saker gjort. Men det är en go känsla att vara produktiv från morgon till kväll och kunna stryka en massa saker på den evighetslånga todo-listan.

Nu tickar klockan. Dags att gå! Hoppas ni får en fin torsdag!

Skärmavbild 2015-11-19 kl. 08.50.08

Saknar detta. Undrar vad denna goa, rara häst gör nu… 

2 reaktion på “Fredagskänsla

  1. Linn

    Vad kul att höra att du ska flytta till London! Jag bor här sedan 1,5 år tillbaka och stormtrivs. Jag hade gärna träffat dig på en fika nån gång när du har flyttat, är själv hästtjej och tycker att ditt driv är sanslöst inspirerande så hade gärna diskuterat livet med dig!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *