Onsdag på NK

Godmorgon! Jag har suttit uppe ett bra dag och pillat med olika grejer. Ni vet när man har en väldans massa småsaker att göra men som till slut blir rätt stora grejer? Där är jag nu. Att kunna ligga kvar i sängen och dra sig samtidigt som man får saker gjort måste ju vara livets grej, så det är rätt mysigt ändå.

Idag jobbar jag öppning-stängning på NK. Igår hade vi ju personalmöte och när vi kom till jobbet så hade våran chef dukat upp med tårta till hela gänget. Vi har haft ett väldigt utvecklande 2015 så det var en gullig gest och ”belöning”. Sånt höjer verkligen stämningen och dagen gick i en rasande fart. Tyvärr har jag gjort illa min fot på något sätt så jag hoppar runt på kryckor emellan kundbesöken för att försöka avlasta. Jag har inte ramlat eller gjort något så direkt, men för ungefär en vecka sedan började det göra ont och nu har det bara eskalerat. Riktigt irriterande när man inte vet vad det är som är fel heller. Min tanke är att om det inte blir bättre innan helgen så får jag uppsöka läkare.

Hörrni! Hett tips idag. Gå in på Horsemeup’s facebooksida idag under dagen. Det kommer komma upp en riktigt rolig tävling där idag som jag arrangerar. Perfekt nu inför säsongsstarten… 🙂

Nu är det dags att sätta igång med dagen – och gå upp ur sängen! Ha en fin dag! ♥

Skärmavbild 2015-01-20 kl. 19.25.29

3 reaktion på “Onsdag på NK

 1. Annika

  Hej ebba!

  Jag tänkte bara fråga, du bloggar väl under horsespot? Jag har försökt komma i kontakt med de i över en vecka då hela horseworld-portalen kraschat. Vet du vart man mer kan vända sig?

  Tack för en mysig och peppande blogg!

  Svara
 2. Vera

  Ett önskeinlägg: Hur du laddar upp mentalt inför tävling och lite allmänna tips för en snygg och fin häst, och kanske lite hur du tänker när du gör outfits?

  Keep up the good work, du är bäst!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *