I fas

Min gårdag alltså… Galet vad man kan sätta på autopilot när det behövs! Jag körde ner till Kristiandstad i riktigt busväder. Det var väldigt dimmigt så jag såg nästan bara 20-30 meter framför mig (snacka om att man behöver köra sakta då, speciellt på småvägar med vilt..). När jag kom fram till lägenheten var jag sååå trött men jag satte på musik och sedan körde jag gärnet. Packade in allt, slängde det som behövdes slängas, städade och fick in ALLTING i bilen?! Det är jag mest förvånad över, för jag hade räknat med att behöva lasta av en del grejer i lastbilen på Mosslunda. Men jag antar att när man har packat så mycket inför hästmeetings så är det ingen biggie att klämma in en lägenhet (möbler, kläder o dylikt) i en personbil 😉 Därefter körde jag till Mosslunda där jag kramade om gänget och hängde i stallet lite, och sedan var det dags att köra hem. Samma väder igen så när jag kom fram till Göteborg var jag rejält trött efter att ha behövt fokusera så hårt så länge. Det blev ett snabbt pass på gymmet på vägen hem, sedan handla, laga mat och sedan jobb. Jag kom inte i säng förrän sent men det är så himla skönt när man är i fas med sina grejer. När man har betalat sina räkningar, städat, packat ur bilen och är redo för en ny dag!

Idag har vi personalmöte på Ralph Lauren så därför ska jag strax bege mig ner mot stan. Jag jobbar till stängning ikväll så det blir en lång dag på Nordiska Kompaniet, men det gör inte så mycket. Jag har ett väldigt spännande äventyr som väntar nästa vecka så nu är det dags att hålla tungan rätt i mun. Att vara väl förberedd är aldrig negativt så därför blir det fokus på jobb, träning och andra basala saker såsom mat och sömn 🙂

På tal om äventyr. Nu när jag ska åka till London så behövde jag få mina betyg översatta till engelska, kanske inte det lättaste att fixa själv. I många fall behöver man någon som är certifierad översättare när det kommer till den typen av dokument. Jag använde mig av The Native Translator som har översättare i hela världen och som används av KTH bland annat. Ett riktigt bra tips om ni själva behöver få ett viktigt dokument översatt! 🙂

The Native Translator

Nu är det dags att packa iordning matlådorna (är det bara jag som har 1 matlåda med mat, 1 matlåda med sallad och sedan 2 olika mellanmål? Hehe) och sedan promenera ner mot stada. Hoppas ni får en riktigt fin tisdag! ♥

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.41

En reaktion på “I fas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *