Vinterland

Vad vitt det var när jag vaknade upp imorse! Det har snöat hela natten så när jag gick upp vid 06.30 för att åka till gymmet var det verkligen stilla ute. Ni vet när det känns som att hela världen sover, och så faller snön stilla över staden… Så sjukt fint.

Jag har precis kommit hem och ätit frukost och ska snart göra mig iordning för jobb. Jag kan inte nog poängtera hur skönt det är att börja dagen med att röra på sig. Igår tränade jag på eftermiddagen och det var sååååå mycket folk. Människor som man känner, det är kö till grejerna och ja, dåligt fokus. Jag vill liksom inte vara otrevlig när man träffar någon som man inte har träffat på flera år, men jag vill ju fokusera på mig och min träning när jag är på gymmet! Idag, strax efter 7, var jag helt ensam. Bara jag och min musik. Dagen bjöd på ett axelpass som såg ut såhär:

1. Uppvärmning 10 min gång, ca 7.5 i hastighet och 3 i lutning.

2. Militärpress 5×10

3. Lateral flyers 5×10

4. Raise front med viktplatta 5×10

5. Upprätt rodd 5×10

6. Face pulls 5×10

7. 5 min gång 7.0 i hastighet utan lutning.

8. 20 min intervaller på cykel, då cyklar jag gärnet med så mycket motstånd & fart som jag orkar i 30 sek, och sedan cyklar jag lugnare och på mindre motstånd i 30 sek.

9. Lite magövningar som mest är för att stärka höftböjaren.

Jag var heeeelt slut efter det här passet och jäkligt hungrig, vill jag lova. Nu är jag mätt och belåten och har en hel dag framför mig! Jag ska jobba till 17 men kvällen ska spenderas hemma med värsta myset. Igår kom min kompis Hugo över till mig och käkade middag. Vi har känt varandra i 10 år och han jobbar som kock på ett av de finaste hotellen i Göteborg, så ni kan ju tänka er hur lycklig jag är när han erbjuder sig att laga mat, hehe. Han gjorde honungsmarinerad kyckling med jordärtskockspuré och pumpakräm med Oreocheescake till efterrätt. Har lite mat över från gårdagen och längtar redan tills ikväll när jag får komma hem och äta upp resterna 😉

Skärmavbild 2016-01-16 kl. 09.32.25

Hörrni. Ta idag och fundera ut vilka människor i erat liv som gör er till bättre människor. Är det dags att ta upp en gammal vänskap eller kanske avsluta en ny? Vilka lyfter dig, motiverar dig till att bli den bästa versionen av dig själv? Du är dina 5 närmsta vänner, glöm inte det. Glöm inte att berätta det för dom som du vill ha nära, att du uppskattar dom och tycker att dom är grymma.

Ha en fin lördag ♥

3 reaktion på “Vinterland

 1. Linda

  Jag tycker det är super svårt det där med att omge sej med rätt människor ibland I vissa fall så kan man ju inte välja vilka som finns i samma rum. Trots att du blir utpumpad på energi av bara dessas närvaro ska du hålla en god min utåt.

  Svara
 2. MalinKalin

  Stort tack för att du skriver vilka övningar du kör och så där. Intressant och peppande! Jag förnyade mitt gymkort i fredags och körde första styrkepasset i dag 🙂 Har knappt tränat på hela förra året fast jag haft gymkort (tappade lusten) men nu jäklar är jag på g igen! 😀
  Benen var som kokt spaghetti när jag gick nerför trapporna efteråt hehe.

  Svara
 3. I

  Började högskolan igår och går i samma klass som en jag var kompis med för kanske… 8 år sedan? Kände verkligen att det var jätte kul att få chansen att ta upp vänskapen igen då jag tycker otroligt bra om henne och hon ger mig bra energi!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *