En fredag hemma

Min dag igår gick inte alls som planerat, kan jag lova. Jag satte mig i bilen strax efter 05 på morgonen och åkte ut till Landvetter för att ta ett flyg till Köpenhamn, för att där byta till Hannover. Jag skulle på ett stort event med Pikeur som sträckte sig över hela dagen från lunch. När vi landar i Köpenhamn är vi inte bara försenade, det är totalt snökaos. Jag missar mitt flyg till Hannover och får gå och boka om till ett annat som först ska ta mig till München och sedan till Hannover därifrån. Vi hade blivit sena till Pikeur men hade ändå hunnit med en del så vi kände att om det flyget går i tid så är det ändå värt att åka. Tror ni det gör det? En timma efter utsatt tid har vi ännu inte checkat in och då bestämde vi oss för att vända hem. Sagt och gjort, några ombokade biljetter och 6 timmar på Köpenhamns flygplats senare flög vi tillbaka till Göteborg. Snopet va?

On the bright side så fick jag gjort en del rolig shopping. Jag har länge suktat efter en fin weekendbag från Marlene Birger men jag har inte fått tummen ur och köpt någon. Igår så var det halva priset på en stor del av deras sortiment så då fick en svart, alldeles ljuvlig väska följa med hem med tillhörande necessär. Även fast det var surt att allting gick i stöpet så var jag glad över att vi var på Köpenhamns flygplats, det är en av de allra bästa i mina ögon. Roliga butiker att titta på, jättefräsch mat och god service.

Min fredag blev således helt oplanerad så jag ska spendera några timmar åt jobb och sedan checka ut och vara helt fredagsledig. Det är fantastiskt väder i Göteborg så ska försöka hinna med en härlig promenad också!

Ha en fin fredag, peeps. ♥

IMG_4074.JPG

En reaktion på “En fredag hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *