Mitt 2015

Lånad från Blondinbella 🙂

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Surfade, såg mig själv på TV i och med Horse&Country-programmen och åkte på resor helt själv! Jag åkte också upp till Stockholm över en dag och satt och väntade utanför ett kontor i 8,5 timma, tills chefen släppte in mig och tvingades lyssna på ett litet föredrag om varför denne skulle anställa mig 😉

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.10

Genomdrev du någon stor förändring? Jag och William gick skilda vägar efter nästan 2 år tillsammans i maj. Jag köpte häst och flyttade ner till Skåne.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 1 januari. Då åkte jag helt själv ner till Falkenberg Strandbad i 2 dagar och filurade över livet.

Vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland och Holland – otaliga gånger i hästsammanhang. Annars besökte jag Frankrike, Portugal och USA (känns dock som att det var en hel livstid sedan jag var på beachen i Miami…).

Skärmavbild 2015-04-04 kl. 07.52.31

Bästa köpet? Mina vita Vans – dom har jag verkligen bott i! Egentligen hade ju en häst platsat här men det vet ni ju hur det gick så det får faktiskt stå över här, även om det var det köpet som gjorde mig allra lyckligast – och allra mest ledsen – under 2015.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Jag har träffat så många nya människor som jag har nära hjärtat nu i slutet på året. Jag är otroligt glad över mina jobb som jag har jobbat hårt för hela året.

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Jag upplever att 2015 har varit ett riktigt läroår för mig. Det är många gånger som jag har prövats men jag tycker att jag har klarat mig fint. Jag hoppas på att jag under 2016 kan få njuta av mina nya erfarenheter.

Vad önskar du att du gjort mer? Rest! Nu är jag ju nästan varje vecka på resande fot men jag menar mer utomlands. Träffat nya människor. Upplevt nya kulturer. Sedan önskar jag att jag hade ridit mer, haft en häst.

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.34.59

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.14.41 Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.14.33 Skärmavbild 2015-11-06 kl. 18.40.11

Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig för framtiden.

Favoritprogram på TV? Kollar aldrig på TV men jag plöjde igenom serien Empire i somras och nu i höstas.

Bästa boken du läste i år? Hela Millenium-trilogin av Stieg Larson. Så sjukt bra!

Största musikaliska upptäckten? Jeremih, Alina Baraz, Silvana Imam, Solange Knowles, Kendrick Lamar & Drake!

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Jag har landat 2 jobb tack vare bloggen – det är jag riktigt glad för!

Vad spenderade du mest pengar på? Mat och resor, haha. Ett av nyårslöftena inför 2016 är helt klart att bli bättre på matlådor, helt klart!

Vilken är din största insikt under 2015? Att det enda som verkligen spelar roll är hälsa och kärlek. Och att man ska ha roligt när man lever sitt liv! Att alla människor kommer till en av en anledning.

Vad är du peppad för inför nästa år? Allt! Tänk bara på vad som har hänt under ett år, och på vad som kan hända på 365 dagar. 2016 – bring it on!

Skärmavbild 2015-11-24 kl. 15.14.14

En reaktion på “Mitt 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *