Morgonrutiner

Är det någon av mina läsare som är sådär riktigt hysteriskt morgontrött? Det är iallafall jag. Det är alltså på ett sådant sätt att jag behöver ställa alarm i en timma med 3-10 minuters mellanrum för att vakna i tid, iallafall nu under vintern. När jag väl vaknar är det fort in i badrummet och tvätta ansiktet, borsta tänderna, sminka sig och så på med kläderna. Äter jag frukost innan jag sminkar mig är risken vääääldigt stor att jag lägger mig i sängen efteråt och då är det kört, haha! Efter frukost är det borsta tänderna igen, på med parfym, smycken och sedan ner med matlåda i väskan and I’m ready to go!

I skrivande stund sitter jag i lägenheten i morgonrock med datorn i knäet och äter frukost samtidigt. Lyssnar på Drake, har tänt lite ljus och softar bara runt, det hinner jag inte göra när jag jobbar på samma sätt. Idag behöver jag min uppladdning för det är en rolig men hektisk dag som väntar. När jag är klar här så åker jag till Mosslunda och hälsar på gänget och visar film på den fina hästen jag provred igår. Ska bli underbart att få krama om alla igen, för vad jag har saknat dom! Sedan styr jag bilen söderut, närmare mot Falsterbo! Jag ska nämligen träffa hästsportjournalisten Andrea Berlin och snickesnacka lite. Ska bli väldigt roligt och spännande! Vi träffades för första gången i Falsterbo i somras på ett event och har därefter hållt lite kontakt.

Efter Falsterbohänget ska jag köra till Helsingborg och hälsa på min morfar och sedan köra hela vägen hem till Göteborg för att hinna hem till en middag ikväll. Dessutom måste jag hinna stanna till på stan för att fixa en telefongrej. Ni hör ju – dags att sätta fart!

895318920_dgkhL-L-1 895334910_HbY58-L-1 895337789_ewN4t-L-1 895339935_ZEhWT-L-1 895346943_LcSAU-L-1 895365280_PxMZi-L-1 895413218_Xzohe-L-1 895429295_qvnJN-L-1 895448008_umdae-L-1 895543195_t5v7C-L-1

En throwback till Mosslunda 2009 när Dressyrringens fantastiska fotograf David Svensson fotade oss på Mosslunda för ett reportage. Visst är Bambino fin? Saknar den busiga killen!

7 reaktion på “Morgonrutiner

 1. Emma

  Om du känner dig extra trött under de mörka vintermånaderna är mitt tips d-vitamintabeletter som man kan köpa på hälsokostaffärer eller på apoteket. 🙂 De har hjälpt mig ganska mycket den här vintern.

  Svara
 2. Linda

  Snarare kvällstrött, jag kan hur lätt som helst somna i soffan till tv:n på kvällen. Men är ytterst sällan morgontrött, vaknar ofta före klockan ringer och vill ta tag i dagen 😀

  Svara
 3. Frida

  Av ren nyfikenhet; varför borstar du tänderna både före och efter frukost? Efter fattar jag ju men smakar inte frukosten tandkräm om man gör det innan? Vill bara få perspektiv haha 😉

  Svara
 4. Johanna

  Åh jag är också så fruktansvärt morgontrött så det på riktigt känns osunt, haha.. Snoozar minst 1 timme innan jag vaknar och det spelar ingen roll när på kvällen jag somnar.. Har alltid haft jättesvårt att veta hur jag ska lägga upp min morgonrutin för inget har fungerat för mig. Nu ser min morgonrutin ut såhär:
  Vakna-> tvätta ansiktet och fukta min bruttolönen->sminka mig i sängen (haha)-> frukost->klä på mig->borsta tänderna-> skolan/jobbet.

  Svara
 5. Karina

  Hej Ebba!
  Hvornår er du begyndt at blogge igen?? Jeg har jo ikke været herinde i 100 år, fordi jeg troede, at du var stoppet 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *