Mellandagarna

Heeeeej och god fortsättning!

Hur har eran jul varit? Min har varit fantastisk – men hektisk 😉 Jag jobbade till 20 varje dag från torsdagen innan jul, fyllde år den 23:e, jobbade julafton, den 25:e var det stort kalas, den 26:e jobbade jag och så fyllde min lillebror 18 så det var fullt pådrag där på kvällen också. Igår jobbade jag sista dagen för året för nu är jag ledig fram till den 2:e januari 2016! Unnade mig sovmorgon idag för från och med nu är det fullt ös fast på annat håll! Det var välbehövligt att ta några dagar off från sociala medier efter allt som har hänt på hästfronten för jag kände att jag behövde vila upp mig lite från allt, men nu känner jag mig riktigt taggad igen! 😀

Jag ska alldeles strax till gymmet och köra ett konditionspass och sedan måste jag hem och packa. Jag åker nämligen till Skåne idag, närmare bestämt Kristianstad, för att titta på en häst! Ska bli riktigt roligt då jag tror att det kan vara en riktigt fin en. Jag ska hälsa på Mosslunda-gänget och bo lite i min lägenhet, som mer eller mindre har varit obebodd hela december. Ska bli riktigt mysigt och faktiskt lite skönt att få komma iväg själv i några dagar efter dagar fyllda med kunder, släkt och vänner (något som i och för sig är väldigt roligt). Jag tänkte köpa med mig riktigt god mat hem och titta på Håkan Hellström-konserten som sänds på SVT ikväll. Hoppas verkligen att den går på SVT Play för har ingen TV där nere.

Hur har eran jul varit? Jag måste faktiskt berömma mig själv när det kommer till gåvor i år. Jag hatar att ”önska” mig saker eller så men jag älskar att ge. I år lyckades jag pricka rätt på varje julklapp/födelsedagspresent, alla var både personliga och nödvändiga. Roligaste gåvan att ge var till min lillebror som fick en pyjamas. Han har i princip bott i den sedan julafton här hemma så det tar jag som att det var en uppskattad gåva 😉

Nu är det dags för mig att sätta fart! Hoppas ni får en riktigt fin måndag, fina ni!

Skärmavbild 2015-02-14 kl. 09.42.19

 

3 reaktion på “Mellandagarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *