Sundayfeeling

Godmorgon! Jag är ledsen att jag inte uppdaterade igår men det hade blivit ett högst kort inlägg. Jag jobbade 11-20 och sedan begav jag mig till min fina moster som fyllde år. Vi är verkligen ett decembergäng i vår släkt. Vi åt gott, skålade och sedan var jag tvungen att åka hem då jag var sååååå trött. Även om det är världens roligaste att jobba på NK så tar det lite på krafterna att stå upp en hel dag och sälja hundratals skjortor 😉

Idag jobbar jag 10-20 och så kommer det vara fram till den 25:e. Det är en himla tur att man kan  shoppa lite på nätet för annars hade jag aldrig fått ihop de där sista julklapparna. Just nu har jag bara en kvar och det är till min lillkusin Sigrid som är 12 år gammal. Hon är hästtokig precis som jag var så därför ska jag ta ett extra varv inne på Horsemeup’s sida. De har massa fina erbjudanden där nu, bland annat med Mountain Horse! Helt klart värt att spana in.

Nej, nu måste jag skynda mig för jobbet väntar. Hoppas ni får en fin söndag!

Screen shot 2013-12-30 at 17.04.06

En reaktion på “Sundayfeeling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *