Fredagskväll

Efter en lång dag på NK har jag precis kommit hem. Vi har öppet till 20 nu (vanligtvis 19) för att alla ska kunna köpa sina sista julklappar. Det går många Oxford-skjortor, kabelstickade tröjor i bomull och mössor 🙂 Det är väldigt mysigt att få hjälpa folk med att hitta den perfekta gåvan till deras nära och kära, då känns den där extra timman inte så lång. Jag jobbar varje dag fram till den 25:e då jag är ledig innan mellandagsjobbet drar igång. Med andra ord blir det en väldigt lugn fortsättning på kvällen så att jag orkar resten av dagarna 🙂

På tal om kväll, förut kom min allra äldsta och bästa vän Ella förbi jobbet och frågade om jag ville komma hem till henne och äta räkor ikväll. Eeehhhhh JA! Vi har känt varandra sedan vi var 1,5 år gamla, har gått i samma skola fram till gymnasiet och så länge jag kan minnas har jag kunnat se hennes hus från mitt fönster. Jag kommer ihåg en gång när jag var ledsen över en kille och inte kunde sova, då kom hon springandes till mig klädd i morgonrock, pyjamas och tofflor klockan 04.30 på morgonen. Haha alltså förstår ni vilken sjuk vän det där är?! Skrattar så mycket när jag tänker på det idag. Synen av ens bästis som är helt nyvaken, med en fladdrande morgonrock och en Ben&Jerry i högsta hugg SPRINGANDES. Vi snackar värsta löpet, haha. Världens bästa verkligen och jag är sååå tacksam för allt roligt (och mindre roligt haha) vi har gjort ihop. Det är hennes familj som vi har pastamiddag med varje vecka (och har haft i över tre år nu!) och deras familj är verkligen som min extrafamilj. LOVE YOU GUYS!!!

Nu –> DUSCHEN, sedan hem till Ella och bara mysa hela kvällen. Ha en fin fredagskväll!

Skärmavbild 2014-06-21 kl. 20.30.39

Skärmavbild 2014-06-21 kl. 20.38.19

Skärmavbild 2011-06-25 kl. 20.48.05