Hey monday

God förmiddag kära vänner. Har ni haft en bra helg? Jag har haft en väldigt skön helg som har innefattat allt från jobb, myskvällar, drinkar och dans och julstämning. Igår var hela min familj på Peter Jöbacks julshow här i Göteborg, det var riktigt mysigt. Tänk att det är julafton om 10 dagar, vad fort det här året har gått! Jag tänker tillbaka för ett år sedan, då hade jag precis pensionerat Aithon och börjat jobba på Ralph Lauren. Även om jag på pappret har hunnit med en del på det här året känns det inte som att såå himla mycket har hänt. Jag får ta och skriva upp vad som har hänt så att jag faktiskt får det framför mig – för jag vet ju att jag har jobbat hårt och borde klappa mig själv på axeln efter det här året.

Nåväl, måndag idag och idag ska jag jobba hemma och träna. Jag måste komma igång med min egna träning igen och liksom komma tillbaka till det vanliga livet litegrann. Nu har jag varit ledsen över Jojo i flera veckor och det kommer jag att fortsätta vara, men ibland måste man se saker och ting ur ett större perspektiv och inse att hey, världen har inte gått under och ingen har dött eller blivit sjuk. Så, idag är en vanlig dag back in business!

Hörrni, har ni något förslag på dagens fråga eller liknande idag? 🙂 Har lite tid över till att skriva… Kram på er.

Min favoritlåt just nu!

En reaktion på “Hey monday

 1. Elin

  Hej!
  Jättefin blogg som är väldigt inspirerande att läsa!
  Jag är i lite samma sits som du med häst letande. Har besiktigat och röntgat två stycken som inte har gått i genom….bara att fortsätt leta!
  Tänkte lite vad du tittar på när du letar häst? Jättesvårt tycker jag…att veta allt man ska tänka på vänligen
  Elin

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *