Lördag på Friends

Godmorgon! Vilken dag igår. Det var full rulle från klockan 9 på morgonen och jag kom till hotellet vid 21.30. Tyvärr hann jag inte se mer än lite av clinicen med Kyra, Jan och Liane för jag sprang runt och jagade ryttare till intervjuer haha 😉 Idag jobbar jag också men imorgon blir det lite mindre och då hoppas jag kunna se lite dressyr.

Jag tänkte på det igår, hur roligt det är att komma tillsammans som man gör vid ett sådant här event. Jag träffade flera av mina bloggkollegor, gamla vänner och knöt en del nya kontakter. Jag hängde runt i Horse&Countrys monter (där jag hänger mest på mässan), tittade efter coola boots och bara njöt av att vara på plats dom stunderna jag inte hade en mikrofon i handen. Det är världens härligaste team kring produktionen och det är jag väldigt tacksam för, det gör hela jobbet sååå mycket enklare och roligare (även om det är otroligt roligt i sig själv såklart 🙂 ).

Nu är det dags att hoppa i intervjuar-outfiten och åka bort Friends. Ses vi där? 😀

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.14.33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *