S T H L M

Godmooorgon! Åh vad jag är pepp idag, nu har jag äntligen fått koll på alla grejer, intervjuer, påor, avor… Jag sitter just nu och äter frukost på mitt favoritcafé i Stockholm, Bageriet Kringlan som ligger på Östermalm. Det är världens mysigaste ställe med såååååå goda grejer! Hett tips om ni är här.

Om en liten stund ska jag hoppa in i en taxi som tar mig till Friends där jag ska spendera hela dagen med filmteamet. Det är Lisen som är producent och sedan Charlie som är kameraman. Lisen producerade Ryttareliten och Ryttarprinsen så jag är helt klart i goda händer. Förutom att filma så hoppas jag på att hinna titta lite på Lövsta Future Challenge där jag hejjar lite extra på min bloggkollega Mathilde! Vi har känt varandra i snart 10 år och följt varandra sedan ponnytiden. Nu rider hon in på Friends och rider U25 Grand Prix, hur häftigt är inte det?

Nu måste jag skynda mig! Vi hörs sen!

Skärmavbild 2015-11-27 kl. 08.23.21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *