Wanties på mässan

Även om det kommer vara fullt upp i Stockholm med jobb så kommer jag självklart att ta ett (eller flera 😉 ) varv på mässan för att spana in utbudet. Nu är jag inte i behov av något speciellt egentligen, dels för att jag redan har det mesta jag behöver men också för att jag gjorde en del shopping när vi köpte Jojo (typ ett nytt träns som ni vet). Men, det finns trots allt en del som jag vet att jag kommer att titta lite extra efter…

  • Schyssta skydd. Jag ser gärna ett par hårda skydd i ett roligt utförande, typ leopardmönstrat 😉 Just nu har jag bruna och vita från Catago och dom är jättebra men såååå klassiska (och tråkiga, hehe).
  • Boots. Samma här! Jag vill ha fina, mönstrade boots som är roliga att ha till vardags. Inga dyrgripar (för där har jag luddisar från Eskadron) utan lite roligare men till ett vettigt pris, bara.
  • En varm jacka. Jag ska absolut inte säga att jag fryser i stallet, men hittar jag en fin och varm jacka kommer jag nog att slå till. Hade gärna haft en ”finjacka” som man kan ha på tävlingar och liknande som är riktigt tjock.

Ni som ska dit – ska ni spana efter något speciellt? Vad isåfall? 😀

Skärmavbild 2015-11-19 kl. 08.47.47

En reaktion på “Wanties på mässan

  1. MalinKalin

    Jag och syrran ska ge oss in i bett-djungeln på mässan. Tycker också det är kul med lite roliga färger och mönster på skydd och boots så det kanske blir nåt sånt också 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *