God förmiddag!

Efter en hel natts hostande var det nästan skönt när klockan ringde så jag fick gå upp. Jag packade det sista, duschade och sedan åkte jag in till Kristianstad där jag tog tåget. Nu har jag bytt i Hässleholm och sitter på tåget mot Stockholm! Äntligen. Det har minst sagt varit hektiska dagar och jag har varit väldigt nervös över hur allting ska gå ihop, men jag klarade det! Nu är allting fixat och jag kan spendera hela tågresan med att mysa och kolla film, typ. När jag kommer fram till Stockholm i eftermiddag ska jag gå en runda på stan och fixa lite icke-hästaktiga saker. Sedan äta middag med några vänner som bor här uppe som jag inte träffar alltför ofta, har saknat dom. Jag har lagt min röst på något italienskt, såklart. Sedan sova tidigt för imorgon är det showtime!

Jag skulle vilja rikta ett superstort tack till Cilla, Einar och alla tjejer på Mosslunda som gör det möjligt för mig att åka iväg såhär och jobba. Utan er hade jag behövt åka ifrån med en nervös känsla i kroppen (som alltid när man lämnar sitt allt) och tänkt mycket på hur Jojo hade det hemma. Nu kan jag med gott samvete koppla bort alla sådana tankar och bara fokusera på att göra mitt jobb. Jojo kommer ridas, promeneras, borstas, masseras – ja, allt som jag gör förutom att det inte är jag som gör det. Oändligt tacksam.

Nu: chilltime på tåget. Vi hörs sen!

Skärmavbild 2015-11-19 kl. 08.47.47

Föresten. Det var någon som undrade var jag hade hittat schabraket. Det är från Eskadrons Exclusive Collection och jag har såklart köpt det på Horsemeup.se som jag både samarbetar och jobbar med. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *