Stockholmsplaner

Åh, imorgon bär det av till Stockholm! Är just nu mest stressad över allt, haha, känns som att jag inte har koll på något alls. Eller iallafall som att jag måste ta den här kvällen till att strukturera upp saker och ting lite. Hur gör man det på bästa sätt? Jo, genom ett blogginlägg såklart 😉 Såhär ser min weekend ut i Stockholm:

Torsdag:

Kommer med tåget 13.39 till Centralen. Då ska jag först lämna av mina väskor och sedan strosa runt på stan lite. Jag ska bland annat hälsa på Ralph Lauren-butiken både på NK och på Biblioteksgatan. På kvällen blir det en mysig middag med en kompis. Har ni några bra restaurangtips i centrala Stockholm? 🙂

Fredag:

Workmode ON. Jag kommer att vara på Friends hela dagen och filma, intervjua, skriva och fixa. Jag kommer att titta på det jag hinner och också försöka ta ett varv på mässan. På kvällen ska jag möta upp några godingar inne i stan för middag, sedan blir det raka vägen hem till sängen så att jag är pigg dagen efter!

Lördag

Filmandet fortsätter. Jag har några namn som jag vill intervjua som jag hoppas extra mycket på. Det kommer nog vara sjukt mycket folk på Friends på lördagen så håller tummarna för att våra planer går vägen, det kan vara lite kaotiskt när man vill intervjua samtidigt som tusen andra personer ska dra i ryttaren 😉

Söndag

Vid det här laget hoppas jag att vi är någorlunda klara med filmandet så att jag kan ägna några timmar åt att bara hänga runt. Vid 17-tiden går mitt tåg hem till Kristianstad och så är jag hemma vid 21.30.

Till skillnad från tidigare Stockholms-visiter i hästsammanhang så måste jag verkligen vara superfokuserad, utvilad och pigg hela dagarna. Förra året körde ju hela HorseSpot-gänget en rejäl utgång och dagen efter hängde vi på läktaren och åt popcorn, liksom. Det funkar inte riktigt i år, även om det ska bli kalaskul att träffa alla godingar igen! Och hörrni, ni som hängde med mig i HorseSpots monter förra året och var världens gulligaste tjejer – SNÄLLA säg att ni ska dit i år igen! Ser ni mig är det bara att komma fram och säga hej! 😀

IMG_3826.JPG

3 reaktion på “Stockholmsplaner

  1. VeraB

    East är en restaurang som har supergod asiatisk mat. Allt från gudomlig sushi till kinesiska pannkakor haha! Love it!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *