Dagens ridpass

Igår gjorde jag ju världens galoppjobb där jag verkligen fokuserade på lösgjordheten, att jag skulle ha koll på grejerna och inte hasta iväg till något som jag som ryttare inte behärskar (just nu, då). Det gav verkligen resultat för vilket fint ridpass vi fick till idag!

Trots att jag hostade som en galning och fick ta skrittpauser var tredje varv för att inte komma upp för högt i puls (en hjärtmuskelinflammation hade inte direkt passat in i schemat just nu..) så tyckte jag att det gick BRA. Jag började med att värma och gick sedan ganska direkt på gårdagens grejer för att checka av att lösgjordheten var där och att jag hade fått igenom det jag ville under gårdagens pass. Jag var lite ostabil i sitsen, förmodligen för att jag inte mår helt hundra. Efter att jag kände att jag hade koll på grejerna gick jag faktiskt över till traven och det var här som jag verkligen kände hur gårdagens jobb hade gett resultat.

Skärmavbild 2015-11-19 kl. 08.47.25

Traven är svår på Jojo tycker jag. Han blir lätt stark, vill inte riktigt bära sig själv och drar iväg, gärna fortare och fortare. Idag svarade han jättefint för mina halvhalter, var fin i formen och jag hade full kontroll på varje steg. Härlig känsla! Testade på lite slutor längs med långsidorna och det kändes helt okej det också. Dagens issue var min sits och det blundar jag lite för idag med tanke på mitt hälsotillstånd.

Nu ska jag ta en Ipren och sedan börja packa. Sedan sova tidigt och hoppas på att jag vaknar upp pigg och frisk, imorgon bär det ju av mot huvudstaden! 🙂

Skärmavbild 2015-11-19 kl. 08.48.52

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *