Nu börjar jag om

Hej tisdag! Hallå – hur goa är ni inte som skriver om var ni kommer ifrån? Fick en smärre chock när jag såg hur många som hade kommenterat – ni gör mig sååå glad och vad roligt det är att veta vilka ni är! Känns ju som att ni är mina kompisar fastän jag aldrig har träffat er när det blir kommunikation both ways så att säga.

Jag tror inte ni förstår hur lättad jag var över att få gå och lägga mig igårkväll, haha. Jag var verkligen heeelt slut. Jag har alltså precis fått tag i ett eget boende en bit från Mosslunda då det är fullt hus där med personal. Jag har fått tag i ett rum med en kokvrå och egen toalett som är möblerat och när jag kom hem hit igår ville jag typ bara gråta, haha. Jag hittade inte en lampa inne på toaletten (som visst fanns där men som jag hade glömt att tända… Då förstår ni the mode likesom 😉 ), jag var döhungrig och Ica skulle stänga på 20 minuter, typ. Väl på Ica köpte jag sån där mat som man behöver ha en plan till men som jag igår då bara ströhandlade, typiskt när man är trött. Liksom, vad ska jag göra med 3 burkar majs och ett gäng oliver när jag inte har pasta, ris eller typ kyckling? Haha. Ska göra om, göra rätt idag 😉

Jag ska åka till stallet nu efter att jag har ätit upp min frukost (där prickade jag rätt iallafall, yoghurt med granola & banan!) och rida så fort som möjligt. Pyssla om Jojo och städa och hålla på och dona, ni vet. Sedan har jag HUR mycket jobb som helst att ta tag i. Jag funderar faktiskt på om jag ska åka in till Kristianstad, sätta mig på ett fik och bara beta av. Jag känner mig liksom stressad inombords och jag vill inte ha den känslan här hemma, så det är kanske en lösning. Sedan blir det stallet i eftermiddag igen.

Hörrni, jag ska passa på att svara på min frågestund också! HÄR hittar ni den. Funderar på vad ni tycker är roligast, text eller videoblogg? 🙂

Skärmavbild 2015-01-26 kl. 14.21.01

5 reaktion på “Nu börjar jag om

 1. Emelie

  Blev glad när jag såg att du hade skaffat eget boende här i Kristianstad, välkommen! Kul att få börja följa dig igen =D

  Svara
 2. Manda

  Text!! Orkar i princip aldrig kolla på videobloggar. Läser en del bloggar på rasterna på jobbet och då blir det så mkt ssmidigare att läsa istället för att kolla på något där det krävs ljud.

  Svara
 3. Cornelia

  Jag säger också text! Lättare, snabbare att läsa och enklare när man vill gå tillbaka till en viss fråga eller så 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *