Johnnie Walker

… heter min nya häst! Tur att han inte heter Johnnie Trotter (finns faktiskt en travhäst som heter det, haha!). Går under smeknamnen Joppe, J.W, Stampe och Lillebror – lite beroende på vilket humör han verkar vara på 😉

Johnnie Walker är född 2008 och är efter Glock’s Johnson. Han rids av Hans Peter Minderhoud och såhär såg det ut när de red en GP-kür på 82%:

Jag hittade Joppe när jag var i Holland för tre veckor sedan. Jag såg en kort film och tyckte väl mest att han hade ett sött huvud, haha. Jag valde att åka och titta på honom ändå eftersom jag ändå var där… När jag kom dit var det kärlek vid första ögonkastet och jag tycker att han har 3 riktigt bra grundgångarter och som det verkar så tror jag att han kan ha talang för de svåra sakerna.

Mål och drömmar är solklara – MEN som ni vet så är den här sporten så otroligt svår och man kan aldrig förutsätta någonting. Jag kommer att träna hårt, både på hästryggen och utanför, och göra det här fullt ut. Sedan får vi se hur långt det räcker. Jag är nu bosatt på Mosslunda Dressyrstall som drivs av Cilla och Einar Kristoffersen i Kristianstad och kommer att träna här för dom. Mitt allra första mål är att lära känna Joppe ordentligt och dessutom att komma tillbaka i sadeln, det lär ta sin tid men ni känner ju mig, jag är målmedveten och otroligt seriös med det jag gör.

Jag är otroligt tacksam över att få ha den här goa, fina hästen i min ägo och jag hoppas på många roliga år framöver!

Skärmavbild 2015-11-08 kl. 10.33.33

7 reaktion på “Johnnie Walker

 1. Elin

  Så fin han är (och hans pappa)! Jättekul att få följa er – jag är övertygad om att ni kommer att nå alla uppsatta mål!

  Svara
 2. Fanny

  Oj vad roligt! En häst i stallet där jag står är också efter Johnson 😀 Den rids för tillfället in så det är roligt att följa dens utveckling och eran utveckling!
  En fråga: Heter han Johnnie eller Johnny? För rubriken är Johnnie medan kategorin är Johnny 😀
  Jag önskar er all lycka i världen!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *