Recap – sommaren

Sommaren började tyvärr väldigt tråkigt med att jag och William gick skilda vägar. Det var ett svårt beslut men rätt, vi har inga hard feelings idag och jag önskar honom all lycka i livet. Detta ledde ju helt klart till att min sommar fick en, minst sagt, oplanerad vändning då vi hade planerat in resor och liknande som av obvious reasons inte blev av. Därför hade jag helt plötsligt en näst intill oplanerad sommar framför mig. Den blev såhär:

Som ni vet hade vi pensionerat Aithon och jag provred hästar men ni vet ju hur svårt det är… Så jag gav mig själv lite sommarlov. I maj provred jag 22 hästar och i juni och juli tittade jag på 2. Vad gjorde jag istället?

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.21

Firade midsommar med denna pinglan!

Jag var på Summerburst med ett stort kompisgäng och hade en såå rolig helg. Dagen efter Summerburst tog jag ett flyg ner till Portugal där jag surfade i en vecka med massa tjejkompisar. Jag tror att det kan ha varit livets bästa resa. Tyvärr stukade jag foten andra dagen och hoppade på kryckor men åh, vad jag lärde mig mycket om mig själv där. Träffade sååå mycket härliga människor också.

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.34.59

Vad mina killkompisar höll på med under Summerburst… 4-mannatorn. Jag var stolt support!

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.05

Mitt träningsgäng hemma i Göteborg (vilket jag antar syns, haha). Bästa!

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.10

Portugal, alla hade lite hybris i början… 

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.16

Så fantastiskt vackert!

När jag kom hem jobbade jag i Göteborg och så spenderade jag också några veckor på Mosslunda där jag jobbade. Typ den bästa kombinationen, ever. Jag var i Falsterbo i flera dagar där vi hade hyrt ett hus, hela släkten. Falsterbo är lite av årets event och vi hade nästan som öppet hus, jag tror att det var 8 olika personer som bodde hos oss under helgen, haha!

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.28

I början på augusti tog jag planet tillbaka till Portugal och spenderade 6 dagar där. Jag var också iväg med min familj en sväng och hämtade krafter inför hösten.

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.55 Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.35

Ericeira. En fantastisk liten by som jag längtar tillbaka till.

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.47

Hängde mycket med min allra bästa kusin, Erik!

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.35.41

Och jobbade jobbade jobbade! 

3 reaktion på “Recap – sommaren

  1. Amanda

    Tråkigt att höra om W. Har själv precis brutit upp efter ett tre år långt förhållande. Inte pga bråk eller annat utan för att livet bara är så ibland och att man växer på olika håll. Det är så jobbigt när saknaden vissa dagar bara slår en. Men man får vara stark. Med det sagt vill jag (igen!!) säga att jag är sååååå glad att du är tillbaka bloggen. Du ger så mycket pepp och inspiration ovh det är verkligen en energi och motivations boost man får varje gång man klickar in här. GO GIRL!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *