Recap – Jobb

När jag bloggade sist så jobbade jag på Ralph Lauren i Göteborg och som Social media manager på Horsemeup.se. Jag har kvar båda tjänsterna och utöver det idag så har jag också fått chansen att jobba som programledare för Horse&Country’s tvprogram ”Bakom kulisserna”. Detta gjorde jag i somras på Falsterbo Horse Show där jag sprang runt med en mikrofon och gjorde allt ifrån att intervjua ryttare, hänga på veterinärbesiktning och på presskonferenser. Väldigt roligt och nästa uppdrag blir på Sweden Horse Show i Stockholm nu i november. Horse&Country är ett brittiskt tvbolag som finns världen över. Har du ComHem i din TV så har du Horse&Country som en tvkanal, precis som Kanal 3. Annars så kan man streama deras program, typ á la SVTPlay. Det uppdraget är typ det roligaste jag har gjort så jag är väldigt pepp inför Stockholm! Jag kommer att springa runt med en orange mikrofon så ser ni mig där får ni säga hej!

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.14.33

Horsemeup.se hoppas jag att få kunna ta ännu lite mer ansvar på nu inom en snar framtid. Jag är ansvarig för all extern kommunikation på deras sociala medie-kanaler och har också en del kontakt med våran profilryttare Carl Hedin. Riktigt roligt jobb att ha, jag gillar företaget och deras tänk. Stolt över att få jobba där!

Ralph Lauren firar jag snart 1 år på, wow! Jag har jobbat så mycket jag har fått och kunnat där de senaste månaderna men nu kommer jag att gå ner i tid eftersom jag numera kommer spendera mycket tid i Skåne på Mosslunda.

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.14.41

Utöver detta har jag en del projekt på gång, bland annat den här lilla bloggen som ska drivas igång ordentligt!

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 16.14.24

 

2 reaktion på “Recap – Jobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *