Avsked

Fina bästa bloggläsare. Dagen har kommit då jag har bestämt mig för att avsluta bloggandet – for now iallafall. Som ni vet har jag ingen häst och jag vill helt enkelt inte ha en livsstilsblogg, utan en ren och skär hästblogg. Med Aithon i Skåne (som jag hälsade på igår, och han mår jättebra!) så blir det lite knepigt. Den dagen jag får hem en häst i stallet kanske jag börjar skriva igen, det är jag nästan helt säker på. Men just nu är denna bloggen bara ett betungande projekt eftersom jag just nu prioriterar så mycket annat i livet – mina andra jobb till exempel. Jag vill göra ett bra jobb när jag gör något – vilket jag gör på mina ”vanliga” jobb men som jag tyvärr inte gör här och därför känner jag helt enkelt att det är dags att avsluta.

Jag vill passa på att tacka Horsespot som portal och även ett fett stort tack till ER. Gud vad jag kommer sakna er, haha. Vissa av er har varit med från början och jag kan era kommentarsfältsnamn utantill och kommer sakna erat pepp. Jag finns kvar på instagram där jag heter @ebbadeijenberg och min gamla blogg www.ebbadeijenberg.blogg.se finns kvar för er som vill gå tillbaka och titta i arkiven.

Tack som bara den för dessa nästan 1,5 åren, för vad roligt jag har haft det! Ta hand om er och era hästar så ses vi kanske igen!

Skärmavbild 2015-04-09 kl. 11.45.52

IMG_7537

IMG_3826.JPG

Skärmavbild 2015-01-20 kl. 19.25.29

IMG_0871.JPG

Med kärlek, Ebba.

15 reaktion på “Avsked

 1. Isabella

  Tack för en väldigt bra blogg under dessa år! Hoppas vi får se mer av dig på hästryggen snarast (gärna i bloggvärlden oxå

  Svara
 2. Louise

  Vad tråkigt, för jag tycker att dina ”inte-häst” inlägg är minst lika intressanta! Hoppas du börjar igen 🙂

  Svara
 3. Emma

  Vad tråkigt! Jag som gillar alla dina inlägg, oavsett innehåll 🙂 Jag hoppas att du hänger med på ett hörn hos Linn så man kan hålla lite koll på dig där, eller så får jag helt enkelt skapa ett instagramkonto för att kunna följa dig 😉

  Svara
 4. Vera

  Neeeeej! Åh Ebba vad tråkigt (för oss). Hoppas allt i ditt liv blir perfekt och precis som du vill!

  Svara
 5. Amanda

  Nej nej nej. Din blogg är min absoluta favorit även när du inte har häst. Men förstår helt och hållet ditt beslut. Hoppas du kommer tillbaka när du köpt en häst, du inspirerar och ger så otroligt mycket till dina läsare. Följer med på instagram för att få veta vad du har för dig iallafall 😉 din blogg kommer att vara saknad. Glöm inte att kicka ass i allt du gör och fortsätt att inspirera din omgivning på det sätt du gör idag. All kärlek, heder och respekt till dig, både som hästmänniska och utanför stallet. Kram på dig !

  Svara
 6. Elin G

  Åh vad tråkigt, jag saknar dig redan! Tycker om dig och din blogg jättemycket! Tack för den här tiden, för all inspiration och alla kloka tankar som du har bidragit med. Ha det underbart bra nu och framöver <3

  Svara
 7. Stina

  Nej vad tråkigt! En av mina favvisbloggar. :'(
  Längtar till du kommer tillbaka, och antagligen gör du det bättre än någonsin! Kram på dig Ebba!

  Svara
 8. MalinKalin

  Kommer sakna dej! Ser fram emot din comeback och hoppas du hittar drömhästen snart 🙂
  Tack för en bra blogg. Du är väldigt inspirerande! <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *