Duktiga elever

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 16.39.38

Duktiga Louise och Sam som har tränat för mig i ett år! 

Jag tycker verkligen att det är SÅ roligt att ge lektioner och som tur är så får jag göra det varje vecka. Jag har ingen tränarutbildning men det är något jag skulle vilja göra när åldern är inne (har för mig att man måste vara 21 eller 23 för att få gå den) och även domarutbildning! Jag själv har haft fantastiska tränare under årens lopp så jag har en enorm respekt för tränaryrket och vad det kan göra med ett ekipage. Utan en tränare som man trivs med och litar på till 100% och som är kompetent är det ingen idé, det måste stämma och för att bli duktig måste man träna – mycket! 

Vem tränar du för? Hur är din tränare i sättet? Vad har han eller hon för meriter sedan innan? 🙂

5 reaktion på “Duktiga elever

 1. C

  Jag tränar för Annette Solmell. En super tränare som ser allt. Hon är riktigt sträng men samtidigt snäll. Jag trivs bäst ihop med dem som är stränga och ärliga än de som är mesiga och inte vågar säga bristerna man har som ryttare.
  Hon har meriter och medaljer ända upp till OS med hingsten Strauss.

  Svara
 2. Linda

  Som jag sagt tidigare, Mark och Nina. Ridit för Mark i fem år nu och Nina i tre. Kommer aldrig byta ut dom. Deras program passar mej perfekt. Mark är säkert 200x World champion nu och Nina har flera EM-placeringar. 🙂

  Svara
 3. Amanda Josefsson

  Tränar ju för dig då, och sedan för Caroline Stenlund som är mest inriktad för hoppning & markarbete! 🙂 Ni båda är väldigt lika i sättet tycker jag, vill uppnå samma saker med ridpassen och är så himla enkla att kommunicera med. Ingen av er tvekar jag att höra av mig till trots att jag bara tränat för dig typ 3 gånger hittills. Mycket nöjd med båda er som tränare! 😀 Ett så bra komplement.

  Svara
 4. Vera

  Jag är hoppryttare i grunden även om jag även tränar mycket dressyr, och jag hoppar för Fredrik Knutsson. Han har egen verksamhet med 6-7 hästar i Sigtuna och ger mycket lektioner. Han är väldigt noggrann i sättet, slarvar inte med grunderna utan låter en nöta tills de sitter. Det tycker jag är bra, att han inte är rädd för att sätta upp samma distansövning vecka, efter vecka, efter vecka tills det sitter! Kort sagt är han världens bästa tränare, och jag skulle inte vara hälften av den ryttaren jag är nu utan honom!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *