Hemma

Nu har jag kommit hem från Falkenberg och dessutom hunnit jobba och sedan gymma! Falkenberg var grymt och det var fantastiskt att få spendera ett helt dygn med sin bästa kompis. Dit kommer vi åka fler gånger, den saken är säker!

När jag kom hem fick jag beskedet att den tredje hästen jag hade lyckats bli kär i och velat gå vidare med hade sålts till andra. Visserligen till ett mycket högre bud men ni vet ju hur det är, jag målar ju gärna upp hur det kan bli och dagdrömmer iväg om en tävlingskompis. Även fast hästen aldrig ens har stått i mitt stall känns det som att jag själv har sålt eller förlorat den, och det är ju lite märkligt men det blir väl så när man dagdrömmer och tänker mycket. Men, det är bara att ta nya tag och i veckan ska jag provrida tre hästar. Håll tummarna!

IMG_4676-0

Bild från söndagens kvällspromenerande!

 

3 reaktion på “Hemma

  1. Beatrice

    Tråkigt besked. Vi får verkligen hoppas på att du finner tycke för någon av de tre andra nu då!! 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *