Helg

Trots tuffa dagar fortsätter livet ändå. Jag ska strax bege mig mot jobbet för jag jobbar hela dagen idag och sen imorgon. Jag har verkligen kommit till insikt i hur väl jag trivs i butik. Jag älskar verkligen när jag får bra kontakt med kunderna och kan leverera bra service, det är så roligt! Det tillsammans med blogg och jobb på Horsemeup är en perfekt kombination för mig, just nu.

Jag får ju inte glömma bort att jag håller träningar också! Igår höll jag två stycken för mina duktiga elever, en tjej som har tränat för mig i ungefär ett år och en tjej som red sin tredje gång för mig igår. Ambitiösa unga tjejer som vet vart de vill, det är häftigt och jag tycker det är lyxigt att de vill ha just min hjälp. Häst är bäst, även fastän det kan vara så otroligt svårt och tufft ibland. Men så är det ju. Det goda väger över det onda, alla dagar i veckan.

Nu ska jag skicka ett sms till mina fina vänner och berätta att de är bäst i världen och sedan börja promenera ner mot jobbet. Ha en härlig lördag!

IMG_3826.JPG

Ni, bästa läsare, är också bäst i världen såklart! 

En reaktion på “Helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *