När livet kommer emellan

Usch vilken tung dag detta har varit. Livet, och döden, har gjort sig påmind alldeles för mycket idag på olika håll och det tar på krafterna. Ikväll spenderar jag min kväll med nära och kramar om dom extra hårt. Ta vara på varandra.

IMG_0207.JPG

4 reaktion på “När livet kommer emellan

  1. Vera

    Ebba du klarar det. Du är en så bra och inspirerande person. Även om det kanske inte är vad det känns som just nu så klarar du allt. Allt, allt, allt. ♥ Kram!

    Svara
  2. Beatrice

    Att ta hand om varandra och att ta vara på det man har nu är såå viktigt. Det kan hända en olycka på ett par sekunder, och man förlorar någon närstående. Att ta saker för givet är nog något vi människor verkligen gör, vi kör racet och tänker på att allt ska gå runt dag efter dag.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *