Lyxtisdag

Gissa vem som vaknade utvilad i ett nystädat rum precis när solen hade gått upp imorse? Jo, jag! Den senaste veckan har jag verkligen fått kämpa för att ta mig upp på morgonen, kanske pga jetlag, men dels också för att jag har haft mycket i luften. Igår slutade jag kl 18 och istället för att dra iväg och träna och komma hem sent så åkte jag direkt hem i kvällssolen, åt middag med min familj, städade och rensade på mitt rum och sedan när jag skulle gå och lägga mig så hade jag ett sånt där härligt lugn i kroppen. Eftersom jag inte hade stressat iväg efter en lång arbetsdag utan varit hemma och vilat hade jag inte ett spår av stress i kroppen eller någon tanke i huvudet ”åh glöm inte detta, det måste jag göra imorgon” utan bara en helt vanlig kväll. Det märktes imorse när jag vaknade, för jag är verkligen pigg!

Eftersom jag vaknade så tidigt så har jag ägnat morgonen åt mysighetens tecken. Jag låg kvar i sängen och drog mig länge, läste, lyssnade på musik – ja det kändes nästan som att jag var ledig! När jag börjar så sent (jobbar 11-19.15 idag) så är det så härligt att kunna unna sig en god frukost och verkligen ta sig tid på morgonen. Denna tisdagen kommer bli en riktig lyxtisdag då jag ska ta en kaffe med Linn i solen idag och sedan äta middag med resten av tjejerna ikväll på ett nytt ställe som heter Tacos&Tequila, roligt namn va? Därefter sover jag nog hos William och imorgon är jag ledig!

Även om jag längtar efter en mule att pussa på så är det rätt skönt att ha ett vanligt liv också. Inte behöva stressa till stallet på morgonen för att rida utan faktiskt kunna sova om jag vill, och kunna göra saker med kompisar en vanlig vardagskväll. Hade jag haft häst hade jag varken haft tid eller råd. Därför passar jag på att njuta extra mycket av icke-hästiga saker nu, helt enkelt. Fast, helt borta kan jag inte hålla mig såklart. Imorgon kanske jag ska åka till Fanny igen för att titta på Choice! 😀

Nåväl, nu ska jag snart åka bort mot jobbet. Eller kanske promenera i det fina vädret, vem vet? Hörrni, ha en magisk tisdag och njut av solen! 🙂

Skärmavbild 2015-04-21 kl. 09.52.31

Föresten, tack för grattisarna till mitt jobb! Jag kommer helt enkelt vara ”redaktör” för Horsemeup’s Facebooksida och Instagram och bestämma vilka bilder samt vilken text som ska upp. Skriva, utforma och vara lite kreativ i det – det passar mig perfekt och jag är väldigt glad för det. Det går dessutom att kombinera med mina andra jobb eftersom jag kan skriva närsomhelst så det är perfekt! Glöm nu inte att gilla Horsemeup’s facebooksida, det gör ni häääär!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *