Livet

Åh, vad livet är härligt. Igår åkte jag ner till Fanny (som jag jobbade med på Skillinge) i Varberg och spenderade hela kvällen först i ridhuset och sedan i hennes kök pratandes om livet. Det var magiskt och det är verkligen lyxigt att få ha så fina vänner som förstår en. Vi pratade mycket om framtid och helt plötsligt slog det mig att jag kanske inte alls ska bli läkare. Inte för att jag inte tror att det hade varit superduperintressant, men kanske för att jag redan har talanger inom ett annat område. Det andra är lite mer ”risky” och jag följer nog den stigen med hjärtat i handen – men en läkarutbildning finns alltid kvar att läsa om jag nu skulle ångra mig.

I övrigt så har jag faktiskt blivit Sociala Medie-ansvarig för Horsemeup.se, ni vet företaget som jag och Linn var modeller för med ridbyxor. Riktigt kul att få axla det ansvaret. I hästväg är det inget nytt än så länge men det är kanske lika bra eftersom jag jobbar sjukt mycket just nu och kommer göra det en tid framöver.

Och hörrni, vädret! Hur magiskt är det inte? Det känns som att dagarna aldrig tar slut när solen går ner så sent på kvällarna. Jag älskar det och just nu känns livet väldigt härligt.

Skärmavbild 2015-01-20 kl. 19.25.29

5 reaktion på “Livet

 1. Frida

  Tycker du är så grym Ebba! Tycker det verkar som att du har så sunt tänk kring allt vad heter hästar & ”tidiga” vuxen livet i allmänhet.
  När jag köper min första häst i framtiden vill jag så gärna någon gång träna för dig!

  Svara
 2. Beatrice

  Grattis, vad kul! Det är du värd!
  Vad är dina arbetsuppgifter? Hade varit kul om du berättade 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *