Dagens outfit

Skärmavbild 2015-04-14 kl. 22.19.10

Hoppsadel, galonbyxor, fula strumpor, för liten hjälm – har ni någonsin sett mig klädd såhär? Idag hoppade jag upp på min elev Amandas häst för att demonstrera hur jag menade. Hennes kille lyckades klicka av denna charmiga bild på förmodligen världens snyggaste hästoutfit! 😉 Trots att jag höll på att halka av i brallorna och inte fattade varför det var så jobbigt att sitta i dressyrsits i hoppsadel så gick det ganska fint ändå! 🙂

4 reaktion på “Dagens outfit

  1. Jennie

    Ärligt talat så klickade jag mig in på din blogg, läste inlägget lite sådär på automatik och kollade på bilden. Sen bara – vems blogg är det här som jag har hamnat på?? Var tvungen att scrolla upp och kika på headern och läsa inlägget igen innan jag fattade 😉

    Svara
  2. Julia

    Hej Ebba! Jag har en fråga, hur trivdes du på Skillinge Dressyr när du jobbade där? Såg nämligen att de sökte sommarpersonal. Jag är väldigt intresserad och det verkar hur vackert som helst där! Skulle vara kul att höra lite av dina åsikter om stället 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *