Sista dagen

Sista dagen i Miami går mot sitt slut. Om några timmar lyfter planet mot Sverige och imorgon, måndag, är jag på hemmaplan igen. Det har varit magiskt att få komma bort i en vecka och jag kan inte direkt säga att jag längtar hem, isåfall efter William. Livet här är annorlunda. Det är som att blodet pumpar lugnare i kroppen, som att stress inte existerar (inte på samma sätt som i Sverige, iallafall) och så är allting vackrare. Solen gör att färgerna lyser starkare och är klarare.

Jag tror att det är otroligt viktigt att komma bort då och då, ibland. Man behöver inte åka långt och man behöver inte åka med ett stort sällskap – men att bara vara i nya miljöer ändrar ens synsätt och vidgar ens vyer. Det ska jag lova mig själv i år, att våga resa bort lite oftare och till lite mer annorlunda ställen. Självklart får man prioritera det över andra saker, men ibland behöver man inte göra det så komplicerat.

Föresten. Igår var vi i Wellington och tittade på dressyrtävlingar! Det var på den stora arenan där våra svenskar rider CDI’s på vintrarna, fast igår var det bara en ”vanlig” Grand Prix. Inte jättehög kvalité, fast fanns ändå en del guldkorn. Och så var det ju otroligt roligt att se den fantastiska anläggningen!

Nu ska jag ut i solen de sista timmarna innan det är dags att göra sig iordning för flygresan. Vi hörs när jag är på svensk mark igen.

Skärmavbild 2015-04-04 kl. 07.53.58

En reaktion på “Sista dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *