Provridning

Jag vågar knappt skriva det här… men gårdagens provridning gick BRA! Har ridit denna hästen två gånger nu och det kändes lika bra igår om inte ännu bättre än första gången. Det är en otroligt söt och rar häst som jag redan nu – trots att jag lovat mig själv att hålla känslorna i styr – har i hjärtat. Eftersom jag vet att det är en otroligt lång process från provridning till att hästen står hemma i boxen så vågar jag knappt tänka på det här, men det är något med den som gör att jag har varvat dagens plugg med att sitta och titta på bilder och filmer från provridningen. Åh, önskar att jag kunde snabbspola tiden lite så att jag får veta hur det blir – det här med att vänta är inte min starka sida 😉

Nåväl. Jag tänkte egentligen bara kika in här och säga hej. Om 5 dagar skriver jag Högskoleprovet och det har aldrig känts så välkommet (eller så ångestfyllt, haha). Fram tills dess kommer bloggen inte vara direkt högprioriterad. Efter HP har jag en del bloggrelaterat att ta tag i (som t ex att fixa Bloglovin’-knappen och statistikmätare osv som har legat på is) och så fort en häst står i stallet kommer bloggen att leva upp igen. Håll ut!

IMG_4176.JPG

9 reaktion på “Provridning

 1. Linn

  Lycka till Ebba! Både med hästen och med provet! Tror hästen kommer att passa dig alldeles perfekt!

  Svara
 2. Stina

  Ber verkligen om ursäkt om detta är en opassande kommentar & då är det bara att radera den – men umgås inte du och Linn längre?

  Kram och lycka till med att hitta nya hästen och på högskoleprovet!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *