Hästigheter

Hej alla – hoppas ni har haft en fin lördag!

Jag har som vanligt suttit och pluggat hela dagen. Efter några timmar fick jag nog och gick till Williams jobb och mötte upp honom för en fika. Nu är vi hemma i lägenheten och William ska börja laga mat åt oss medan jag pluggar det sista, lyx! Sedan åker jag hem och sover hemma för imorgon ringer klockan tidigt. Jag ska nämligen åka och titta på en häst. Det ska bli roligt även om jag försöker hålla förväntningarna låga och inte hoppas för mycket nu.

På tal om häst så ska jag också åka förbi Aithon, stjärnan. Min superstar som jag har drömt om varje natt nu de senaste nätterna. Det är ju OBStävlingar i Åstorp denna helgen så det är exakt ett år sedan mina drömmar och planer med Aithon gick i kras. Det är väl kanske inte ett superroligt årsminne men det är läskigt hur fort tiden har gått. Hjärtat brister fortfarande när jag tänker tillbaka på den tävlingen och av just den anledningen kommer jag inte och åka och titta imorgon. Gärna en annan tävling och kanske startar jag där nästa år om jag har en ny häst, vem vet. Tiden får utvisa. Hursomhelst så önskar jag alla tävlande lycka till – och grattis till era prestationer so far! Johanna Due Boje är nog helgens ballaste so far som går in och sätter både PB i sin tredje Grand Prix och som vinner helgens första svårklass, på en egenutbildad häst. Du är så duktig och en riktig inspirationskälla!

Nu ska jag dyka ner i böckerna igen innan det blir mat! Hoppas ni får en fortsatt fin kväll 🙂

IMG_0207.JPG

En reaktion på “Hästigheter

  1. Johanna Due-Boje

    Åh du är så gullig Ebba, hoppas verkligen vi ses på tävlingar snart! Får du ridabstinens vet du att du är välkommen hit 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *