Kristina från Duvemåla

I julas fick William och hans mamma biljetter till ”Kristina från Duvemåla” av mig och mamma i julklapp! Nu är det dags och vi ska snart bege oss ner till GöteborgsOperan för att se på föreställningen. Ska bli skönt att få lite paus från plugget som idag har bestått av att plugga in ord.

Dagens träning var ett axel- och magpass med intervaller som avslutning! Det gick bra och imorgon blir det ett ryggpass. Jag är verkligen nöjd med mitt träningsupplägg som jag har fått av  Linnea och hittills så har kosten gått väldigt bra också. Jag tror att hemligheten ligger i att jag väldigt sällan går hungrig eftersom jag äter ofta och så äter jag rätt typ av mat. Det här med rutiner gillar jag även om man på ett sätt blir lite låst. Jag hade gärna ätit en god frukost på Brogyllen imorgon med William men istället får vi äta hemma och göra det mysigt här istället. När jag längtar efter sådana saker tänker jag på att jag får göra det om några veckor när jag är ”klar” eller vad man ska säga, och att det är värt dom resultaten jag kommer få. Så länge man planerar lite så brukar det gå ganska bra ändå 🙂

Nu är det dags att åka! Hoppas ni får en fin kväll.

Skärmavbild 2015-03-12 kl. 17.58.28

2 reaktion på “Kristina från Duvemåla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *