2 reaktion på “Idag blir jag glad av det här

  1. Fanny

    Jag har en kommentar som jag hoppas att du inte tar illa upp av. Jag förstår att det är svårare att skriva om hästar när man inte har någon, men nu när du är en del av HorseSpot, tycker du inte att du borde försöka skriva om ridning och hästar lite mer ändå? Man kan väl skriva om det på ett mer allmänt plan istället för bara referat från sina egna ridpass. Du har ju inte lagt av med hästar helt, men det här känns inte som en hästblogg längre. De hästinlägg som kommer upp är oftast jätteintressanta och djupgående, men de kommer så sällan. Det senaste inlägget jag hittade här på bloggen var från den 21 februari, då du skrev om att rida med hjärnan. Det är över två veckor sedan. Jag saknar hästinläggen!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *