Dagen

Skärmavbild 2015-03-09 kl. 18.28.04 Skärmavbild 2015-03-09 kl. 18.28.16

Detta är vad dagen har bjudit på en måndag som denna + plugg såklart! Sofia, min bästa kompis, drog med till gymmet så vi körde tillsammans vilket var SJUKT kul! Vi avslutade med en halvtimmas intervaller på cykeln och när vi var klara kunde vi knappt gå för att vi var så trötta! På dagens schema stod rygg + baksida axlar och jag kommer nog ha en redig träningsvärk imorgon!

Vilket väder det har varit idag, va! Det är lite synd när man sitter inne och pluggar men jag passade på att njuta ordentligt påväg till gymmet. Det är ju något speciellt vårljus som gör att man får massvis med energi och känner sig peppad, iallafall jag! Jag har haft världens bästa helg och har fått sååå mycket energi från dom människorna jag har umgåtts med. Tänk att det är så viktigt. Ibland tror jag det är extra viktigt att träffa nya människor för att få nya infallsvinklar och tankesätt. Om inte annat bara för att få lite social stimulans! Jag är ju något översocial (haha) och älskar att träffa nya människor, och det är verkligen det som ger mig mest energi i vardagen så det ska jag vara duktig på att prioritera, eller vad man ska säga. Nu ska jag dyka ner i plugg igen innan middag väntar. Har ni haft en bra måndag? 😀

En reaktion på “Dagen

  1. Karin

    Jag blir så himla nyfiken på en sak bara; hur går det för dig att plugga med andra när du är översocial? Lyckas du fokusera i alla fall? Jag har problem med den biten och måste nästan alltid sitta själv och plugga om jag ska vara säker på att göra en effektiv och bra insats. Jag har inte lärt mig att lägga band på det där, även om jag är väldigt målinriktad och ambitiös. Ibland går det bara inte… Det blir trist också, då måste man i princip vara själv hela tiden.
    Kul med lite träningsinspiration 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *