Frisk!

Yes! Äntligen är jag frisk och redo att ta mig an våren, haha! Jag får be om ursäkt för att uppdateringen har uteblivit. I fredags bestämde jag mig för att superkurera mig vilket ledde till att jag vaknade upp på lördagen och mådde som en prinsessa. Igår var jag iväg på hästäventyr hela dagen med födelsedagsfirande på kvällen så då var det också full rulle. Lördagen var fantastisk och det är så häftigt att känna vilken otrolig energi man får när man gör saker man älskar. Även fast jag körde bil i många timmar, red, gick upp tidigt, var iväg på kvällen så är jag inte ett dugg trött. Idag ska jag jobba och sedan träna ikväll. Har en sjuk träningsvärk av ridpasset igår så det blir bra att träna bort det ur kroppen!

Jag var föresten och hälsade på Aithon igår! Han hade man som täckte hela halsen, haha, min lilla vildhäst. Han var lite butter i början när jag stövlade in i stallet (”Du har inte varit här på jättelänge nu!”) men efter lite fjäsk med morötter så var han som vanligt igen och pussades och gosade. Fantastiska häst och åh vad hjärtat längtar efter både honom och en ny liten fyrbent varelse med en mjuk mule. Nu har jag iallafall några hästar ”på gång” efter den misslyckade besiktningen på den förra. Motivationen körs liksom i botten på något sätt men efter gårdagen så är jag minst sagt på banan igen!

Hörrni, nu var det så längesedan. Hur mår ni? Hur mår era djur? Ska ni tävla? Vad tränar ni på och vad har ni för mål i år? Saknar att höra hur det är med er! 😀

3 reaktion på “Frisk!

 1. Miranda Kedbäck

  Hoppas att du hittar en häst snart!

  Själv ska jag säsongsdebutera nästa helg och förbereder för fullt inför det. Jag har varit sjuk en hel del men hoppas att det är nog nu, haha. Det blir en MSVA:1 i Lidköping 🙂

  Svara
 2. Linda

  Det är bra, repar upp mej efter en eftersläng bihåleinflammation, jäkla förkylning! Emellan allt sjukande så har jag försökt mej på det där med att rida. Har tappat lite känsla, så det känns sådär. Har nedräkning till clinic om två veckor så jag kan få lite push framåt igen. 🙂 Tävlingarna börjar inte förän seeeent iår. första tävlingen i sverige är i juli… *suck*

  Tränar upp styrka och smidighet överlag annars, Josie är ju en välskolad häst som inte behöves nötas på, utan styrka och smidighet är minst lika viktigt! 🙂

  Svara
 3. Camilla

  Jag är på ”samma ställe” som dig…i hästletarträsket. Efter att jag fick ta bort min häst för 2v sen så tittar jag nu efter en ny, och det finns ju fasen inga hästar?! 😉
  Går allt som det ska så har jag 2 provridningar på söndag, men annars är det heldött.

  Eftersom jag inte rider så för jag gymma istället och hann med 3 pass innan jag blev asförkyld, men nu börjar jag bli bättre så snart är jag på banan igen med träningen.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *