Dagens (och veckans första!) träningspass!

Passande på en söndag, va? 😉 Eftersom jag pluggar så mycket nu så snackade jag med Linnea och sa att jag behöver ett träningsupplägg som kanske rör 3 fasta dagar i veckan. Ofta tränar jag ju mer, men jag vill inte få dåligt samvete om jag inte hinner någon dag pga plugg. Istället får man ta i lite extra när man väl är på gymmet men det tycker jag bara är kul så inte mig emot! Dagens träningspass ser ut såhär:

Uppvärmning 10 minuter på bandet

Squats 3×25

Utfallssteg 5×10

Benpress 5×10

Hip thrust 5×10

Sittande benspark 5×10

Liggande lårcurl 5×10

Hip abduction 5×10

Vadpress 5×10

20 minuters intervaller

Är riktigt taggad! Tränar ni idag eller vilar ni? Jag brukar egentligen ha söndag som lite standard vilodag, sådär, men efter två veckors sjukdom har jag föör mycket energi att göra av med. Ska se om jag kan klicka lite bilder på gymmet sen! 😀

Skärmavbild 2015-02-27 kl. 14.45.34

Drömtränade Linnea! Hennes instagram hittar ni föresten på @linneatheo!

5 reaktion på “Dagens (och veckans första!) träningspass!

 1. Hanna

  Vad roligt att du skriver ut din träning! 🙂 Jag som inte är någon vidare gym-vana skulle tycka att det var jätte roligt om du ville beskriva hur övningarna går till:) ♡

  Svara
 2. Stephanie

  Härligt att du är pigg igen! De vore roligt om du kunde visa hur man gör de olika övningarna som du har i ditt träningspass också 🙂

  Svara
 3. Stephanie

  Härligt att du är pigg igen! De vore roligt om du kunde visa hur man gör de olika övningarna som du har i ditt träningspass också 🙂

  Svara
 4. Cissi

  Blir så pepp av din blogg! Jag skulle också gärna vilja få beskrivning av övningarna, gärna med bild! 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *