Ruta ett

Hörrni, snacka om att man blir klenare med åldern, haha! Jag var ju som sagt sjuk förra veckan, blev frisk och sedan var det en fullspäckad helg. Gissa vem som har haft feber hela dagen, varit snuvig och hostig? Jo, jag. Såklart. Har iallafall hållt mig inomhus och vilat mycket så det är ju alltid något! Idag har dag 1 varit på mitt kostschema (av uppenbara anledningar har jag inte tränat) och även fast det har varit svårt att hålla disciplinen när man är ynklig har det gått helt okej. Jag längtar efter att träna och ta ut kroppen helt och hållet. Igår hängde jag på gymmet en stund på kvällen men kände redan då att jag inte var hundra så stretchade noga och hejade på mina goa kompisar som tränade. Funkade också men jag var lite avundsjuk när jag såg hur de lassade på vikter medan jag satt bredvid och stretchade min onda höftböjare, jag vill också träna!

Vad roligt föresten att ni vill läsa om kost & träning! Jag ska skriva om det mycket då det kommer ta upp en stor del av min vardag – för jag antar att dagens Högskoleplugg inte är lika intressant att höra om 😉 Så fort jag blir frisk ska jag ta med kameran till gymmet och visa mina favoritövningar – vad säger ni om det? 🙂

Skärmavbild 2015-01-06 kl. 20.00.07

Mycket positivt tänkande, bra mat och så hoppas jag på att jag blir frisk! Hejja!

3 reaktion på “Ruta ett

 1. Lotta

  Du skrev ju för ett tag sedan att du hade mycket svank och att du jobbar på att stärka den, kan du visa lite olika ryggövningar? Det är så svårt att hitta bra som man inte behöver gym till 🙂

  Svara
 2. Agnes Åberg

  Jaa tycker det är jätteintressant att läsa upp plugget! Gärna tips på hur du jobbar för att nå dina mål, inspirerande. Även kost och träning är spännande att läsa om!

  Svara
 3. Karin

  Kul att du tänker skriva lite om träning och kost. Det kan man inte få för mycket inspiration av!
  Onej, stackars dig! Jag förstår verkligen precis hur du känner. Jag har också haft en sån sjukdomsperiod fram och tillbaka i nästan en månad, man blir urless! Det bara spritter i kroppen. Hoppas att du blir bra snart. Va rädd om dig och krya på dig!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *