Tillbaka

Ni vet ju att jag hade lite mycket för några veckor sedan med mitt privatliv men nu är det full rulle igen! Jag fick ju då avstyra mina planer med min coach Linnea (Theodorsson, PT och kostrådgivare) för jag kände helt enkelt att jag inte kunde fokusera på att sköta kost och träning till hundra procent när jag hade noll fokus. Ibland kommer ju livet emellan och det är inte hela världen, men nu är det dags att skärpa sig och fokusera igen! Jag åker dessutom utomlands med min familj om drygt 5 veckor så det är en extra morot att hålla både kost och träning, eller hur! 😀

Linnea har länge varit en inspiration för mig och jag vet att hon kan sina grejer, så därför kändes valet självklart när jag såg mig runt för någon som kunde ”spetsa” min träning. Vill ni att jag skriver om vad jag äter/tränar eller tycker ni att det är långtråkigt? 🙂

Föresten, vill ni kolla in Linnea på närmare håll har ni hennes blogg hääär, på instagram heter hon linneatheo 

Skärmavbild 2015-02-27 kl. 14.45.34

7 reaktion på “Tillbaka

  1. Stina Björklund

    Skriiiv om det! Jag tycker det är superkul och inspirerande läsning! Har själv tänkt börja blogga lite mer om träningen och kosten, älskar att skriva om det!

    Svara
  2. Vilma Antonov

    Skriv jättegärna om det! Nörd som jag är älskar man det, och jag tror vi är fler som behöver lite igångpepp 🙂 håller med när det gäller kosten, den är en favorit!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *