Linn, min bästa

Idag är ingen vanlig dag för idag är min fina bästis födelsedag! Linn fyller 20 och detta ska såklart firas ordentligt. Ikväll så möter jag upp Linn och vårt härliga tjejgäng för middag, drinkar, utgång och dans – kan det bli bättre? Jag som har varit sjuk hela veckan har verkligen längtat, haha. Jag kan inte tänka mig en bättre start på GHS-helgen än detta – firande av just min bästis som fyller vuxen! Så mycket planer inför livet, hihi.

Men – med ålder kommer också ansvarstagande och precis därför ska jag sätta mig och plugga. Matte står på dagens agenda då jag fick ett mindre psykbryt igår och ansåg att jag inte kunde någonting av det jag har pluggat på de senaste veckorna – kul feeling. Därför ska jag banne mig igenom den där känslan och ut på andra sidan igen, haha! Fokus i några timmar till och sedan ska jag slå in Linns present och göra mig festfin. Wiiiieeeee!!!

Skärmavbild 2015-02-27 kl. 14.31.44

Hur många bästisar har en egen, guldig hashtag? We do! Love you longtime, darling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *