Torsdag

Hej hörrni! Äntligen börjar jag må bättre. Gårdagen var nästan värst, då låg jag helt utslagen hemma och mådde inte alls bra. Idag är en ny dag och det firar jag med att gå på ansiktsbehandling på Hagabadet här i Göteborg. Jag fick nämligen ett presentkort i julklapp som går ut snart och därför tänkte jag att det passar bra nu att pyssla om mig själv lite extra 🙂

Just nu längtar jag ihjäl mig tills på lördag då jag och mamma ska på GHS! Dom montrarna som ni ”lättast” hittar ni mig på (där jag kommer hänga, haha) är LUC of Sweden, Horsemeup och så kanske jag tittar förbi hos bloggarna i bloggmontern! Fröken Strelin ska jag krama mycket på den här helgen, den saken är säker! Så himla roligt när bloggandet leder till nätverkande mellan oss unga, fräcka tjejer 😀

På tal om nätverkande och business, är det bara jag som på något sätt blir som allra mest inspirerad och motiverad när jag är tvingad till att vara stilla (typ när man är sjuk, på semester osv)? Hursomhelst, mellan febertopparna så har jag planerat en massa och det verkar som att 2015 kommer bli ett förjäkla bra år. More to come…

Feelingen inför helgen!

2 reaktion på “Torsdag

  1. Lise

    Lite ironiskt att posta denna kommentar nu kanske, med tanke på att du mår så dåligt.. Men jag måste säga att jag alltid får en glad och pigg energi/känsla av att gå in på din blogg. Du är så jäkla driven och jag inspireras bara av det här inlägget, du ger inte upp och du vet vad du vill! Kan vara ganska skönt att ha den typen av förebild, så att man kan titta in här och känna sig mer motiverad inför kemiplugg liksom – och att kämpa för det JAG vill och det JAG tror på (dit hör inte kemin in..). Ville bara skriva det 🙂 Kram och hoppas du blir bra snart!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *