Rapport från sjukstugan

Såklart eskalerade mitt tillstånd igår och imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata. Nu känner jag mig lite piggare och försöker mig på lite plugg. Det är tufft när huvudet inte är riktigt med men jag gör så gott jag kan! Att vara sjuk är verkligen det tråkigaste som finns för man blir så begränsad, en känsla som jag verkligen avskyr. Jag har istället försökt kompensera upp denna begränsningen idag genom att:

1. Köpa ett par Nike Air Max Ultra Moire! Yes yes, baby. Hetsbevakade Zalando under förmiddagen och till slut kom äääntligen min storlek in i sortimentet. Om jag kommer bo i dessa godingar i vår och i sommar? Absolut.

Skärmavbild 2015-02-24 kl. 17.49.55

2. Hängt på AirBnB och kollat på lägenheter som hyrs ut på Manhattan och Filippinerna. Kontrasternas kontrast men det är dit jag drömmer mig bort just nu. Tänk vad nice att bara dra iväg en månad. Den stora frågan är vad jag skulle hitta på dock under denna månad, jag blir ju liksom rastlös efter 10 minuter… 😉

3. Bland feberfrossorna har jag kollat upp olika utbildningar och även kontaktat några av dessa. Valen är många och mycket kommer klarna när jag får resultatet på Högskoleprovet. Så länge jag kämpar på, håller fokus och ser den stora belöningen efter allt slit så ska det nog gå vägen.

4. Fantiserat om hur min sommar och vår ska bli. Summerburst, förhoppningsvis Cannes, Fjällbacka, Falsterbo och så kanske flytt till hösten. Ah så spännande! Vill ha framtid nu!

5. Funderat på hur mitt hästliv ska se ut. Den nöten är svår att knäcka, vill jag lova.

IMG_0410.JPG

Funderar på om man kan klona 18-åriga valacker… 🙂

2 reaktion på “Rapport från sjukstugan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *